Autohuoltoa yli 15 vuoden kokemuksella

Autosähkötyöt ja vikadiagnosoinnit Tampereella

RK-Cityhuolto tarjoaa monipuoliset palvelut autohuoltojen parissa. Teemme kaikki huollot yli 15 vuoden kokemuksella! Olemme erikoistuneet autosähkötöihin ja vikadiagnosointeihin. Mikäli autossasi palaa vikavalo, ota yhteyttä pikimmiten niin katsotaan mikä autossa on vialla!

Autohuoltopalvelumme

Autosähkötyöt

Teemme kaikki autosi tarvittavat autosähkötyöt. Nykyaikaisella korjaamolla olemme perillä uusimmistakin sähkölaitteista ja niiden vikatilanteista.

Määräaikaishuollot

Tarjoamme kaikki määräaikaishuollot valmistajan virallisten huolto-ohjelmien mukaan. Voit siis tuoda takuunalaisenkin auton meille huoltoon ilman, että autosi takuu päättyy.

Nelipyöräsuuntaukset

Ohjauskulmia säätämällä varmistetaan, että auton renkaat ovat oikeassa asennossa kulkusuuntaan päin. Ohjauskulmat on hyvä tarkistuttaa renkaiden asennuksen yhteydessä. Virheellisillä ohjauskulmilla vaurioitat/kulutat renkaitasi turhaan, joten ohjauskulmat on hyvä tarkistaa ainakin kerran vuodessa.

Pakokaasumittaukset

Teemme pakokaasumittaukset bensiini- ja dieselkäyttöisiin autoihin. Suoritamme samalla myös OBD-testin eli katsomme pakokaasuja koskevat vikakoodit autostasi!

Hybridi- ja sähköajoneuvojen huolto

RK-Cityhuollon henkilöstö on koulutettu ja sertifioitu sähköajoneuvojen tekniikkaan. Teemme määräaikaishuollot ja korjaukset autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös ajoneuvon tehdastakuu säilyy.